2016-02-04 09:58:37• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Üzleti ügyekben legyen körültekintő!

Napi horoszkóp február 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A régi kapcsolatai véget érhetnek, vagy átalakulhatnak, ezzel egy időben újak kezdődhetnek. Mindazonáltal még jó ideig ne kötelezze el magát. Váratlan változások léphetnek az életébe, sok új dologgal kezd majd foglalkozni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Üzleti kapcsolataiban nehézségek támadnak, vagy át kell alakítani, vagy meg kell szüntetni ezeket. A gond valószínűleg az, hogy az egyik fél nagyobb beleszólást és szabadságot követel, míg a másik szeretne mindent a saját ellenőrzése alá vonni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Üzleti ügyekben legyen nagyon körültekintő, mert ha nem vigyáz, az üzlettársa könnyen az irányítása alá vonhatja a közös ügyeiket, és olyasmit is tehet, amivel ön nem ért egyet.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold kedvezőtlen kapcsolatban áll a Jupiterrel, ilyenkor még a nagyon jó párkapcsolatokban is lehet döccenő. Azok a viszonyok, amelyek amúgy sem állnak stabil lábakon, vagy közönyös beletörődésbe süppednek, vagy nagy valószínűséggel véget érnek.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A kapcsolatokban most a belső erőviszonyok átrendezéséért és a szabadságért folyik a harc. Ha egyik fél sem elég rugalmas a változásokhoz, a szakítás szinte elkerülhetetlen.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Pályáján alkotó és újító módon halad, váratlan lehetőségek nyílhatnak arra, hogy valami egészen szokatlant tegyen. Sőt, még pályamódosításra is sor kerülhet, tudományos, műszaki vagy elektronikai területen lehet sikeres.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ezen a héten megmutatkozik a kreativitása és az eredeti gondolkodásmódja, az alkotókészségét nem korlátozza semmi. Itt a kiváló alkalom, hogy változtasson az életén, ha szükségesnek látja.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Skorpió jegyében álló Mars kedvezőtlen kapcsolatban van a Vízöntő jegyében álló Nappal. Váratlan változások adódhatnak a hivatásában. Minden bizonnyal szabadulni próbál valamitől, vagy valahonnan, hogy újra önmaga lehessen.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold kedvezőtlen kapcsolatban van a Jupiterrel. Ha eddig nem a megfelelő kerékvágásban haladt, vagy nem hagyta elmozdítani magát a biztonságos kis fészkéből, könnyen egyfajta kamaszos lázongásba sodródhat a feletteseivel.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz kedvezőtlen kapcsolatban áll a Jupiterrel. Az ilyen bolygóállás könnyen hozhat kényszerű lakóhelyváltást, ami összefügghet munkahelyi változásokkal, vagy a bérleti jog elvesztésével.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Problémák és viták adódhatnak a szüleivel vagy a rokonságával, de akár a barátaival is. Nem mindenkinek tetszik, hogy szabadulni szeretne a korlátozások alól azért, hogy igazán önmaga lehessen.

Halak: II. 19. - III. 20.
A bolygók arra ösztönzik, hogy változtasson az életén, és vívjon ki magának nagyobb szabadságot. A dolog így is, úgy is bekövetkezik, sokkal jobban jár, ha aktív résztvevője lesz a folyamatnak, és nem csak sodródik az árral...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: